Lezajlott versenyek

2022-ben megrendezett versenyek, gálák

2027-ben ismét Magyarország rendezheti a VB-ét.

Nagykanizsán lezajlott az első magyarországi ICO világbajnokság. A világbajnokság első helyezettje. 1. Egyesült Királyság /Anglia, 2. helyezett Ukrajna, 3. helyezett Magyarország. A világ szövetség technikai igazgatósága teljes egészében megvolt elégedve a Magyar világbajnoksággal. Kiemelték a tökéletesen helyszínt, és vendéglátást.

Nutu Fight Night Gala 2022 Hungary

2022 június 24-25. Mosonmagyaróvár Mogaac csarnok. Az év legösszetettebb rendezvény egy helyen! Az European Fight Games III. amatőr nemzetközi verseny, valamint este a NUTU FIGHT NIGHT GALA.  Nappal European Fight Games III. Nemzetközi küzdősportverseny. Ringben, és tatamikon egyaránt folytak a küzdelmek, valamint a formagyakorlat számok minden korosztályban. Este 7 kor pedig már Combat Gála, melyen Junior amatőr, pro Am valamint bfelnőtt Pro Am, és Profi mérkőzések. Az estén 3 címmérkőzésre is sor került két világ szervezet égisze alatt. Junior korcsoportba a helyiek tehetséges versenyzője Újvári Armandó a Simon Gym Sopron harcosával Török Balázzsal csapott össze a WFL Pro Am Junior k1 Magyar bajnoki övéért. Aztán az este csúcsmérkőzései IMBF Pro Oriental Box Európa bajnoki mérkőzése. A magyar Máté Ádám, és az írek nagy harcosa között. Szó szerint vérre-menő küzdelmet folytattak az IMBF Európa bajnoki övért folytatott harcban. A tét nem volt kisebb mint ősszel Szaud-Arábiában az IMBF Világbajnoki öve. Máté Ádám lett az Európa bajnok. Az este legjobban várt összecsapása következett! Magyarország-Szlovénia titánjai csaptak össze. Az 5x3 percre kiírt világbajnoki címmérkőzés nagyon nagy csatát hozott a két fél között az első kettőt vitte Nutu (a 3. menetben azt gondolom, hogy kicsit bajban is volt a magyar versenyző) majd a 4. menet sima liba volt, és az 5. menetben KO-val fejezte be a magyar versenyző a mérkőzést! Ahogy annak idején ígérte Farkas László Nutu "Az öv itthon fog maradni!". Így lett.

Néhány kép az esti gáláról

Photok: https://combatkepek.cms.webnode.hu/enutu-fight-night-gala-mosonmagyarovar/

ICO OB 2022

Május 14-én lezajlott az ICO Combat Sport Országos bajnokság, mely az első állomása volt az ICO Combat világbajnokság Magyar kvalifikációs versenyeinek! A rendezvényen 15 klub 92 versenyzője vett részt!!! A mostani a Light Boxing, Oriental Full Boxing, Kick Light, és K1 full! (azon kategóriákban, súlyokban ahol nem lett megfelelő létszám a kavilifikáció-hoz azokban a következő rendezvényen lesz lehetőség indulni!!! Információk hamarosan) Néhány kép a versenyről! Képek a linkre kattintva! https://combatkepek.webnode.hu/

Lezajlott versenyek

2021-ben megrendezett versenyek, gálák

EUROPEAN FIGHT GAMES II. ÉS WFL-IMBF-RIBO SZERVEZETEK UNIÓS EURÓPA BAJNOKSÁGA 2021. JÚNIUS 18-19. BUDAPEST BASELINE SPORT ARÉNA.

A versenyen 7 ország /Lengyelország, Szlovákia, Románia, Ukrajna, Hollandia, Lengyelország, Magyarország) 47 egyesület több mint 230 nevezésével került lebonyolításra a bajnokság. A verseny Ringben /K1, és Muaythai/ , és tatamin /Formagyakorlat, PF, LC, és K1 light/ folyamatosan zajlott. Kicsiktől a veteránokig, nők, és férfiak küzdöttek csodálatosan. Gratulálunk mindenkinek.

Fotók:

https://combatkepek.webnode.hu/foto-2/

Rövid videó: https://www.youtube.com/watch?v=QERlxnAkG28

2021 február 27-én Budapesten került megrendezésre az ICO Világszervezet Magyarországi Országos Bajnokságára. A versenyen 31 sportegyesület versenyzője képviseltette magát. A G-Light, és az Amatőr Glory Full szabályrendszerben igazi nagy ágyuk is indultak. Komoly meglepetések is voltak.

Képek az ICO OB linkre kattintva

EUROPEAN FIGHT GAMES I.

Nyílt Nemzetközi Coombat Sport Bajnokság.

Lentiben az Arany János Általános Iskolában rendezte meg a Fightingsport Hungary Kick- és Thai-Box SE a European Fight Games Nemzetközi Combatsport Bajnokságot, melyen a házigazda magyarokkal együtt 7 ország 150 versenyzője küzdött meg.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=n-ADnmbnFDI

web counter