Lezajlott versenyek

2022-ben megrendezett versenyek, gálák

2027-ben ismét Magyarország rendezheti a VB-ét.

Nagykanizsán lezajlott az első magyarországi ICO világbajnokság. A világbajnokság első helyezettje. 1. Egyesült Királyság /Anglia, 2. helyezett Ukrajna, 3. helyezett Magyarország. A világ szövetség technikai igazgatósága teljes egészében megvolt elégedve a Magyar világbajnoksággal. Kiemelték a tökéletesen helyszínt, és vendéglátást.

Nutu Fight Night Gala 2022 Hungary

2022 június 24-25. Mosonmagyaróvár Mogaac csarnok. Az év legösszetettebb rendezvény egy helyen! Az European Fight Games III. amatőr nemzetközi verseny, valamint este a NUTU FIGHT NIGHT GALA.  Nappal European Fight Games III. Nemzetközi küzdősportverseny. Ringben, és tatamikon egyaránt folytak a küzdelmek, valamint a formagyakorlat számok minden korosztályban. Este 7 kor pedig már Combat Gála, melyen Junior amatőr, pro Am valamint bfelnőtt Pro Am, és Profi mérkőzések. Az estén 3 címmérkőzésre is sor került két világ szervezet égisze alatt. Junior korcsoportba a helyiek tehetséges versenyzője Újvári Armandó a Simon Gym Sopron harcosával Török Balázzsal csapott össze a WFL Pro Am Junior k1 Magyar bajnoki övéért. Aztán az este csúcsmérkőzései IMBF Pro Oriental Box Európa bajnoki mérkőzése. A magyar Máté Ádám, és az írek nagy harcosa között. Szó szerint vérre-menő küzdelmet folytattak az IMBF Európa bajnoki övért folytatott harcban. A tét nem volt kisebb mint ősszel Szaud-Arábiában az IMBF Világbajnoki öve. Máté Ádám lett az Európa bajnok. Az este legjobban várt összecsapása következett! Magyarország-Szlovénia titánjai csaptak össze. Az 5x3 percre kiírt világbajnoki címmérkőzés nagyon nagy csatát hozott a két fél között az első kettőt vitte Nutu (a 3. menetben azt gondolom, hogy kicsit bajban is volt a magyar versenyző) majd a 4. menet sima liba volt, és az 5. menetben KO-val fejezte be a magyar versenyző a mérkőzést! Ahogy annak idején ígérte Farkas László Nutu "Az öv itthon fog maradni!". Így lett.

Néhány kép az esti gáláról

Photok: https://combatkepek.cms.webnode.hu/enutu-fight-night-gala-mosonmagyarovar/

ICO OB 2022

Május 14-én lezajlott az ICO Combat Sport Országos bajnokság, mely az első állomása volt az ICO Combat világbajnokság Magyar kvalifikációs versenyeinek! A rendezvényen 15 klub 92 versenyzője vett részt!!! A mostani a Light Boxing, Oriental Full Boxing, Kick Light, és K1 full! (azon kategóriákban, súlyokban ahol nem lett megfelelő létszám a kavilifikáció-hoz azokban a következő rendezvényen lesz lehetőség indulni!!! Információk hamarosan) Néhány kép a versenyről! Képek a linkre kattintva! https://combatkepek.webnode.hu/

Lezajlott versenyek

2021-ben megrendezett versenyek, gálák

GBF K1 light Országos Bajnokság 2021 november 06. Zalaegerszeg

Fightingsport Hungary Kick és Thai-Box SE Zalaegerszeg szervezésében zajlott le a GBF K1 Light Országos bajnokság. A versenyen 12 egyesület vett részt. Ez egy nagyon jó próbája is volt az ICO Combat Sport Európa Bajnokság előtt a versenyzőknek is. Gratulálok minden egyesületnek, és versenyzőinek. Köszönet a résztvevő egyesületeknek, versenyzőknek, és nem utolsó sorban a bíróknak a mai napért.
EUROPEAN FIGHT GAMES II. ÉS WFL-IMBF-RIBO SZERVEZETEK UNIÓS EURÓPA BAJNOKSÁGA 2021. JÚNIUS 18-19. BUDAPEST BASELINE SPORT ARÉNA.

A versenyen 7 ország /Lengyelország, Szlovákia, Románia, Ukrajna, Hollandia, Lengyelország, Magyarország) 47 egyesület több mint 230 nevezésével került lebonyolításra a bajnokság. A verseny Ringben /K1, és Muaythai/ , és tatamin /Formagyakorlat, PF, LC, és K1 light/ folyamatosan zajlott. Kicsiktől a veteránokig, nők, és férfiak küzdöttek csodálatosan. Gratulálunk mindenkinek.

Fotók:

https://combatkepek.webnode.hu/foto-2/

Rövid videó: https://www.youtube.com/watch?v=QERlxnAkG28

2021 február 27-én Budapesten került megrendezésre az ICO Világszervezet Magyarországi Országos Bajnokságára. A versenyen 31 sportegyesület versenyzője képviseltette magát. A G-Light, és az Amatőr Glory Full szabályrendszerben igazi nagy ágyuk is indultak. Komoly meglepetések is voltak.

Képek az ICO OB linkre kattintva

2020 któber 24-én Budapesten rendezték a GBF K1, és K1-light országos bajnokságot. A versenyen 28 egyesület versenyzője vett részt.

Képek: https://combatkepek.webnode.hu/fotogaleria/

EUROPEAN FIGHT GAMES I.

Nyílt Nemzetközi Coombat Sport Bajnokság.

Lentiben az Arany János Általános Iskolában rendezte meg a Fightingsport Hungary Kick- és Thai-Box SE a European Fight Games Nemzetközi Combatsport Bajnokságot, melyen a házigazda magyarokkal együtt 7 ország 150 versenyzője küzdött meg.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=n-ADnmbnFDI

web counter